Persbericht

Zondag 10 oktober in Grand Café Ode

De dood kan zich ver van tevoren aankondigen, of kan je overvallen. Hoe dan ook moet een uitvaart in enkele dagen na overlijden plaatsvinden en moeten nabestaanden veel keuzes maken. Ze voelen zich vaak overrompeld door al deze keuzes. Het geeft veel rust voor je nabestaanden wanneer je een aantal wensen ruim van tevoren vastlegt. Maar hoe moet dat afscheid er dan uitzien?

Deze informatiemiddag is een initiatief van Crematorium Tilburg en het Netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant. Deze middag wordt verzorgd door Harriet en Francy van Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten in samenwerking met Improvisatie Theatergroep Markering Ontbreekt.

De ontvangst van het programma is vanaf 12.30 uur en de aanvang is 13.00 uur. Einde middag rond 16.00 uur. Entree, koffie en thee zijn gratis.
De bijeenkomst is in Grand Café ode, Karel Boddenweg 7 in Tilburg.
Aanmelden verplicht viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 5920048.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief